Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Την τελευταία λέξη της τεχνολογίας χρησιμοποιούν πλέον οι έμποροι ναρκωτικών προκειμένου να παραδίδουν το εμπόρευμά τους στους πελάτες τους που διαβιούν στις φυλακές Κορυδαλλού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zougla.gr, οι ναρκέμποροι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν επιστρατεύσει drones, στα οποία δένουν τα ναρκωτικά και στη συνέχεια τα οδηγούν εντός των σωφρονιστικών καταστημάτων για την… παράδοση.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το τελευταίο κρούσμα κατεγράφη τα ξημερώματα του Σαββάτου της 2ας Ιουλίου, όταν οι εξωτερικοί φρουροί των γυναικείων φυλακών διέκριναν τρία drones να κατευθύνονται προς το μέρος τους.

Άμεσα ειδοποίησαν τα περιπολικά που φρουρούν περιμετρικά το σωφρονιστικό κατάστημα, με αστυνομικούς να σπεύδουν στο σημείο προκειμένου να ερευνήσουν το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφεραν καλά ενημερωμένες πηγές στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα, οι φρουροί ισχυρίστηκαν ότι τρία drones άρχισαν να προσεγγίζουν το σημείο όπου βρίσκονταν και ένα από αυτά εισήλθε στις ανδρικές φυλακές.

Ωστόσο, αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι, παρόλο που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ερεύνησαν διεξοδικά τόσο το σωφρονιστικό κατάστημα όσο και τους χώρους περιμετρικά αυτού, δεν κατάφεραν να βρουν το drone που εισήλθε στις φυλακές.

Να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, παρόμοιο περιστατικό συνέβη και πριν από έναν μήνα περίπου. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης