Συνελήφθη το πρωί της Τρίτης, στον Βόλο, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, ένας 37χρονος αθίγγανος για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σύμφωνα με τις οποίες ο 37χρονος διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση το παράπηγμα που διαμένει στον οικισμό Αλιβερίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν 13 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 6.127,38 γραμμαρίων, καθώς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες, ο δράστης δεν είχε τα ναρκωτικά στην παράγκα του, αλλά σε κοντινή απόσταση, ενώ τα είχε θάψει στο χώμα και από πάνω είχε ρίξει παλιά αντικείμενα για να μην τον υποψιαστεί κανείς.

Οι ίδια πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης προμηθευόταν τα ναρκωτικά από την Αθήνα και τα πουλούσε στην χονδρική αγορά σε ναρκομανείς της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, κατά το παρελθόν, ο 37χρονος είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου.

Με πληροφορίες από το magnisianews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης