Την Τετάρτη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά και νότια, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για τοπικές βροχές στην Εύβοια και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως στα ηπειρωτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, και θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -4 έως 8, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από -2 έως 11, στην υπόλοιπη Δυτική Ελλάδα από -3 έως 12, στα νησιά του Ιονίου από 4 έως 13 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -4 έως 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 12, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 2 έως 10 βαθμούς, στην Κρήτη από 2 έως 15 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα από 8 έως 13, ενώ τοπικά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 15-16 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6-7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 3-4 Μποφόρ και στα ανατολικά έως 5-6 Μποφόρ, ενώ από τις μεσημβρινές ώρες θα εξασθενήσουν σημαντικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 12 βαθμούς, αλλά στα ανατολικά και βόρεια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 9 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης