Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή με τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Λίγες νεφώσεις στα νησιά του Ιονίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις, στα ανατολικά μεταβλητοί ασθενείς και στο Αιγαίο βόρειοι εντάσεως 3 με 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αττική:Γενικά αίθριος. Βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 μέχρι και 18 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλονίκη:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 μέχρι 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Γενικά αίθριος, τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες.Βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 μέχρι 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Λίγες τοπικές νεφώσεις στα νησιά του Ιονίου. Τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 μέχρι 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η θερμοκρασία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός και τοπικά περιορισμένη η ορατότητα τις πρωινές ώρες. Μεταβλητοί ασθενείς.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη:Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες κατευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Γενικά αίθριος.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 μέχρι 18 βαθμούς Κελσίου ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης