Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016, 19:21
Αίθριος ο καιρός την Παρασκευή
Βελτιωμένος θα είναι ο καιρός σε όλη τη χώρα με πιθανότητα πρόσκαιρων βρόχων στο ανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη.

Αναλυτικά:

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός με ανέμους δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ και τη θερμοκρασία να φθάνει από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και πιθανόν το πρωί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη λίγες νεφώσεις με ανέμους μεταβλητούς ασθενείς και στην κεντρική Μακεδονία βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου και στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος:

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Το πρωί στα ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και οι άνεμοι, βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ οι οποίοι από τη νύχτα θα στραφούν σε νότιους. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο, λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα νότια τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και τις πρωινές ώρες στα νότια 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στην Κρήτη όπου ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Με τη θερμοκρασία να φθάνει από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Τις πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016, 19:21