Αίθριος ο καιρός της Κυριακής

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013, 19:12
Αίθριος ο καιρός της Κυριακής
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα, με χαμηλές θερμοκρασίες το πρωί και αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά, περιμένουμε την Κυριακή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 έως 11 βαθμούς Κελσίου στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 15 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από -1 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στον Πατραϊκό ανατολικοί μέτριοι.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο θα φθάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στον Σαρωνικό και ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στον Νότιο Ευβοϊκό.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2013, 19:29