ΕΔΕ για τη λεχώνα που σκότωσε το βρέφος της

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009, 07:46
ΕΔΕ για τη λεχώνα που σκότωσε το βρέφος της
Προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 30χρονη λεχώνα σκότωσε το σπλάχνο της στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης διέταξε ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, Χρυσόστομος Ξανθόπουλος.

Το φρικιαστικό έγκλημα, έγινε την περασμένη Πέμπτη μέσα στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Η 30χρονη, που κατάγεται από χωριό του Έβρου, σε αλλόφρονα κατάσταση, άρπαξε το νεογέννητο κοριτσάκι της και εξαφανίστηκε. Όταν οι νοσοκόμες αντιλήφθηκαν την απουσία μάνας και βρέφους, ειδοποίησαν την αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Λίγο αργότερα, το νεογέννητο βρέθηκε νεκρό στο 2ο υπόγειο του νοσοκομείου. Είχε μια βελόνα καρφωμένη στην καρδούλα του.

Η μητέρα, που βρισκόταν σε παραλήρημα, εντοπίστηκε αμέσως μετά σε μια τουαλέτα, κοντά στο σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το νεκρό βρέφος.

Από την νεκροψία που ακολούθησε προέκυψε ότι το κοριτσάκι έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, καθώς έφερε τραύμα στη θωρακική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, το οποίο τραυμάτισε την καρδούλα του. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ιατροδικαστή Παύλου Παυλίδη, το αντικείμενο που χρησιμοποιήθηκε ήταν η βελόνα που χρησιμοποιείται στους ορούς.

Η παιδοκτόνος νοσηλεύεται φρουρούμενη στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, όπου της χορηγείται ειδική αγωγή.
Στο μεταξύ, το ερώτημα γιατί ο γιατρός που παρακολουθούσε την 30χρονη δεν αντιλήφθηκε κάτι, παραμένει αναπάντητο…

Διαβάστε επίσης:

Σκότωσε το σπλάχνο της καρφώνοντάς το στην καρδιά
, Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009, 11:00.


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009, 07:46