Προπηλάκισαν τον Πάνο Καμμένο στην Αμφιάλη-Τι αναφέρει ο ίδιος στo zougla.gr

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013, 18:17
Προπηλάκισαν τον Πάνο Καμμένο στην Αμφιάλη-Τι αναφέρει ο ίδιος στo zougla.gr
Ομάδα διαδηλωτών που βρισκόταν στην Αμφιάλη για το αντιφασιστικό συλλαλητήριο, κοντά στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας, όταν αντιλήφθηκαν τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα εναντίον του.

Στη συνέχεια  του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν στο πρόσωπο.Οι άνδρες της προσωπικής του φρουράς προσπάθησαν να τον προστατέψουν αλλά και να τον φυγαδέψουν με αποτέλεσμα να δεχθούν και αυτοί χτυπήματα.

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος στο zougla.gr, μετέβαινε πεζός στο σημείο όπου σημειώθηκε η δολοφονία, προκειμένου να καταθέσει λουλούδια.Ενώ λοιπόν χαιρετούσε τον κόσμο, ξαφνικά μια ομάδα διαδηλωτών του επιτέθηκε αρχικά φραστικά και στη συνέχεια τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν στη μύτη.

Τελικά ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων αποχώρησε από το σημείο, και μετέβη σε νοσοκομείο. O κ. Καμμένος μιλώντας στο ΑΠΕ λίγο αργότερα, ανέφερε: «Εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απειλούμαστε, δεν φοβόμαστε, δεν εξαγοραζόμαστε και θα τους τελειώσουμε».

Συνεργάτες του κ. Καμμένου αναφέρουν ότι το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές από αντικείμενα τα οποία πέταξαν οι διαδηλωτές.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2013, 10:56