Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό της τετράχρονης Άννυ Μπορίσοβα, που εξαφανίστηκε στις 21 Απριλίου από το κέντρο της Αθήνας, κοντά στην πλατεία Ομόνοιας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr εντόπισε το σπίτι, στο οποίο διέμενε ο βουλγαρικής καταγωγής βιολογικός πατέρας του μικρού κοριτσιού. Το διαμέρισμα βρίσκεται επί της οδού Μιχαήλ Βόδα στον Άγιο Παντελεήμονα και εξετάζεται το σενάριο η ανήλικη να είχε βρεθεί σε αυτό πριν από την εξαφάνισή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Άννυ έχει καστανά μαλλιά και μάτια και κατάγεται από τη Βουλγαρία. Οι κινητοποιήσεις των Αρχών, αλλά και του Χαμόγελου του Παιδιού περιλαμβάνουν αναζητήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ ήδη amber alert για τη μικρή έχει ηχήσει και πανευρωπαϊκά.

Την εξαφάνιση της Άννυ κατήγγειλε στην Αστυνομία η 25χρονη μητέρα της, επίσης βουλγαρικής υπηκοότητας. Ωστόσο, ερωτήματα προκύπτουν από τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε κατά την κατάθεσή της η γυναίκα αναφορικά με το πού και πότε εξαφανίστηκε το παιδί, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές φαίνεται να εξετάζουν το ενδεχόμενο της αγοραπωλησίας του παιδιού. 

Σε αντιφάσεις φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πηγές να έπεσε και ο πατέρας της Άννυ, ο οποίος εντοπίστηκε από τις αρχές: Αρχικά ο άνδρας δήλωνε άγνοια για την υπόθεση όμως τελικά φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος είναι υπεύθυνος για την εξαφάνισή της, καθώς φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επαφή μαζί της.

Σε κάθε περίπτωση, οι καταθέσεις των γονέων του παιδιού αναιρούνται σε πολλά σημεία, με την υπόθεση να περιπλέκεται και την Αστυνομία να προσπαθεί να φέρει στο φως την αλήθεια πίσω από την εξαφάνιση της μικρής Άννυ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης