Συγκέντρωση έξω από του υπουργείο Εργασίας θα πραγματοποιήσουν σήμερα Τρίτη στις 10.00 το πρωί, οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Σε επιστολή που απευθυνόταν στους συμπολίτες μας ανέφεραν:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

Συμπολίτες μας,

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, ο μεγαλύτερος ανθρωπιστικός οργανισμός στη χώρα μας, γέννημα του ελληνικού λαού και αφοσιωμένος από το 1877 στην υπηρεσία του, διέρχεται τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση της ιστορίας του. Κρίση που οφείλεται κατά κύριο λόγο στις εσωτερικές δομικές δυσλειτουργίες του, στην αδιαφορία και στην αδυναμία της Διοίκησης να παρουσιάσει ένα ρεαλιστικό σχέδιο βιωσιμότητας,παρά τις προτάσεις που καταθέσαμε ώστε να βγει ο Ερυθρός Σταυρός από το αδιέξοδο.
Αποτέλεσμα είναι η οικονομική εξαθλίωση και ηθική απαξίωση μας και ενώ προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στους συνανθρώπους μας, παραμένουμε απλήρωτοι επί μήνες τώρα και χωρίς καμία προοπτική καταβολής των δεδουλευμένων μας, στο άμεσο μέλλον.
Εμείς, οι εργαζόμενοι του ΕΕΣ έχοντας φτάσει πλέον σε απόγνωση, αγωνιζόμαστε όχι μόνο για την επιβίωσή μας αλλά και για το μέλλον και τη βιωσιμότητα του ΕΕΣ, που προσφέρει ακατάπαυστα υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας στο κοινωνικό σύνολο επί 135 χρόνια.
Αξίζει άραγε στην ιστορία του μια τέτοια τύχη;
Απαιτούμε από τη Διοίκηση του ΕΕΣ να αναλάβει το ρόλο και τις ευθύνες που της αναλογούν και να πάψει να είναι θεατής της κατάρρευσης του Οργανισμού.
Ζητάμε φίλες και φίλοι, ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, γιατί ο ΕΕΣ ανήκει σε εσάς, υπάρχει για εσάς και είναι ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης