Μόλις δέκα μέρες μετά τα 30ά γενέθλιά του, και ο Σωτήρης Τίτιρης βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους φίλους του και την τοπική κοινωνία του Πύργου.

Τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που συνέβη την Παρασκευή λίγο μετά τις 18.30 στην οδό Αλφειού στον Πύργο. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πώς συνέβη το κακό στην ευθεία ενός κεντρικού δρόμου, χωρίς να υπάρξει σύγκρουση με άλλο όχημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σωτήρης, εργατικός και φιλότιμος, εργαζόταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Αλφειού. Όταν σχόλασε, πήρε το αυτοκίνητό του για μια βόλτα ακολουθώντας πορεία προς την έξοδο της πόλης. Γρήγορα επέστρεφε και πάλι προς αυτή… Στο ύψος του ΓΟΕΒ, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο Σωτήρης έχασε τον έλεγχο του ασημί Audi A3.

Πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και με σφοδρότητα χτύπησε στη γωνία ενός μαντρότοιχου. Ήταν τέτοιο το χτύπημα, που το αυτοκίνητο παραμορφώθηκε και μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών. Παρότι το όχημα είχε χτυπήσει από τα δεξιά, ο Σωτήρης τινάχτηκε μέσα στην καμπίνα και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι περίοικοι που αντιλήφθηκαν το ατύχημα μάταια καλούσαν σε βοήθεια και ζητούσαν να έρθει όσο πιο γρήγορα γινόταν ασθενοφόρο.

Ο 30χρονος είχε φύγει από τη ζωή και τίποτα δεν μπορούσε να τον φέρει πίσω. Παρ’ όλα αυτά, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου άμεσα, όπου οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Ο Σωτήρης Τίτιρης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στην πόλη του Πύργου, καθώς είχε έντονη ενασχόληση με τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Ήταν τα τελευταία χρόνια παίκτης του Πύργου 99 και του Ιφίτου Πύργου.

Πηγή: ilialive.gr

Επιμέλεια: Φλώρα Πέτση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης