Αιφνιδιάστηκαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση NOOR 1

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017, 18:05
Αιφνιδιάστηκαν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση NOOR 1
Δεν πρόλαβε να αναρτηθεί στο διαδίκτυο από το Zougla.gr η προαναγγελία της δημοσίευσης αποκαλύψεων για την υπόθεση NOOR 1 και άρχισε ο πανικός.

Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, καταδικασμένος σε ισόβια ως ένας εκ των πρωταγωνιστών στην υπόθεση, είτε διότι απειλείται, είτε διότι εκβιάζεται ή μπορεί και για τα δύο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι στιγμής, προσπάθησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής να εμποδίσει την δημοσιοποίηση των αποκαλύψεων στις οποίες ο ίδιος πρωταγωνιστεί και ο ίδιος τις καταθέτει επωνύμως και δια ζώσης στον δημοσιογράφο.

Ισχυρίζεται δε ότι εκβιάζεται από την Κυβέρνηση και για τον λόγο αυτόν έχει προβεί στις αποκαλύψεις.

Είναι προφανές πώς κάτι τρέχει ή μάλλον πώς ένας αριθμός εμπλεκομένων ήδη έχει κινητοποιηθεί πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις. Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης δε όπως ισχυρίζεται, έχει παραχωρήσει συνέντευξη σε εφημερίδα του Σαββατοκύριακου. Οποία ταχύτης ή μάλλον αιφνιδιαστική επιτάχυνση.

Κάποιοι προφανώς δεν επιθυμούν να αποκαλυφθεί ο ρόλος τους στην υπόθεση NOOR 1 και η εμπλοκή τους σε ζητήματα ναρκωτικών. Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια κινητοποίηση.

Και κάτι ακόμη προς αποφυγή νέου αιφνιδιασμού. H Zougla προτίθεται να φιλοξενήσει τις απόψεις και των δύο πλευρών. Για να εξηγούμεθα. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά κατά την οποία, ενδεχομένως, οι καταγγέλλοντες να καταλήξουν σε κατηγορούμενους και οι κατηγορούμενοι σε καταγγέλλοντες.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Μαΐου 2017, 18:20