Δεν πρόλαβε να αναρτηθεί στο διαδίκτυο από το Zougla.gr η προαναγγελία της δημοσίευσης αποκαλύψεων για την υπόθεση NOOR 1 και άρχισε ο πανικός.

Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης, καταδικασμένος σε ισόβια ως ένας εκ των πρωταγωνιστών στην υπόθεση, είτε διότι απειλείται, είτε διότι εκβιάζεται ή μπορεί και για τα δύο, κανείς δεν μπορεί να ξέρει μέχρι στιγμής, προσπάθησε αργά το απόγευμα της Παρασκευής να εμποδίσει την δημοσιοποίηση των αποκαλύψεων στις οποίες ο ίδιος πρωταγωνιστεί και ο ίδιος τις καταθέτει επωνύμως και δια ζώσης στον δημοσιογράφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ισχυρίζεται δε ότι εκβιάζεται από την Κυβέρνηση και για τον λόγο αυτόν έχει προβεί στις αποκαλύψεις.

Είναι προφανές πώς κάτι τρέχει ή μάλλον πώς ένας αριθμός εμπλεκομένων ήδη έχει κινητοποιηθεί πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις. Ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης δε όπως ισχυρίζεται, έχει παραχωρήσει συνέντευξη σε εφημερίδα του Σαββατοκύριακου. Οποία ταχύτης ή μάλλον αιφνιδιαστική επιτάχυνση.

Κάποιοι προφανώς δεν επιθυμούν να αποκαλυφθεί ο ρόλος τους στην υπόθεση NOOR 1 και η εμπλοκή τους σε ζητήματα ναρκωτικών. Αλλιώς δεν εξηγείται τέτοια κινητοποίηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και κάτι ακόμη προς αποφυγή νέου αιφνιδιασμού. H Zougla προτίθεται να φιλοξενήσει τις απόψεις και των δύο πλευρών. Για να εξηγούμεθα. Και δεν θα είναι η πρώτη φορά κατά την οποία, ενδεχομένως, οι καταγγέλλοντες να καταλήξουν σε κατηγορούμενους και οι κατηγορούμενοι σε καταγγέλλοντες.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης