Αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις εργαζομένων στην «ΕΑΣ»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 12:22
Αιφνιδιαστικές κινητοποιήσεις εργαζομένων στην «ΕΑΣ»
Οι εργαζόμενοι στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (πρώην ΠΥΡΚΑΛ & ΕΒΟ) μπλόκαραν την πρόσβαση του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου και στελεχών της εταιρείας σε όλες τις εγκαταστάσεις της, δηλαδή σε Υμηττό, Ελευσίνα, Μάνδρα, Λαύριο και Αίγιο.

Ειδικότερα, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Υμηττό πραγματοποιούν κατάληψη στο γραφείο του προέδρου - διευθύνοντος συμβούλου κου Πιλάλη, με αίτημα να διασφαλισθεί η χρηματοδότηση της εταιρείας και να καταβληθούν τα δεδουλευμένα.

Με αυτήν την παρέμβασή τους απαίτησαν και υποχρέωσαν τον κ. Πιλάλη να μεταβεί μαζί με τον πρόεδρο του Σωματείου των εργαζομένων στον Υμηττό, Παν. Δούκα, στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Οικονομικών, προκειμένου να δοθούν λύσεις για τα προβλήματα της εταιρείας και των εργαζομένων της.

Τονίζουμε ότι τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (Ε.Α.Σ.) είναι μια εταιρεία δημοσίου ενδιαφέροντος, στρατηγικού χαρακτήρα και εθνικού σκοπού, αφού το αντικείμενό της είναι η παραγωγή πυρομαχικών και οπλικών συστημάτων για τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά παράγονται και προϊόντα προς εξαγωγή.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012, 13:27