Μεγάλη… ψαριά έπεσε στα δίχτυα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι εντόπισαν ηρωίνη συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων, ενώ πέρασαν χειροπέδες σε έναν 53χρονο Έλληνα κι έναν 40χρονο Πακιστανό, μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών.

Τα πάντα ξεκίνησαν την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου, όταν ο 53χρονος αφίχθη αεροπορικώς στην Ελλάδα, προερχόμενος από το Καράτσι Πακιστάν μέσω Αμπού Ντάμπι. Κατά την άφιξή του στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας, δήλωσε την απώλεια της αποσκευής του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη Δευτέρα έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η βαλίτσα του 53χρονου, εντός της οποίας βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 20 κιλών και 500 γραμμαρίων.

Την επόμενη ημέρα, κατά τη διαδικασία παράδοσής της αποσκευής στον ίδιο, σε διαμέρισμα στα Πατήσια, την διεύθυνση του οποίου είχε δηλώσει ως σημείο παραλαβής, συνελήφθη.

Κοντά στο σπίτι του συνελήφθη και ο 40χρονος συνεργός του, ο οποίος επιτηρούσε το χώρο εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου» για την αποφυγή σύλληψής τους και κατάσχεσης των ναρκωτικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες αποτελούν μέλη ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, από το Πακιστάν προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.  

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης