Η κάμερα των εκπομπών «Ζούγκλα» και «Κίτρινος Τύπος» βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους νεαρούς τρόφιμους. Οι αγωνίες τους, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, οι προσδοκίες τους για μια καλύτερη ζωή, αναδεικνύονται σε συνεντεύξεις που παραχώρησαν στη δημοσιογραφική ομάδα των εκπομπών.

Ο Τζέιμς Αγκάτσι 21 ετών, από την Αλβανία, βρίσκεται στη φυλακή από 18 ετών, με 12 χρόνια κάθειρξη για εμπόριο χασίς, 45.000 ευρώ πρόστιμο και ισόβια απέλαση. Ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 5 ετών με την οικογένεια του και εγκαταστάθηκε στη Λάρισα. Μιλά για την υπόθεση του, τη δικαιοσύνη στη χώρα μας και την ζωή του μέσα στη φυλακή.
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Renta Ali Moxamed, 21 ετών από το Μαρόκο, βρίσκεται στη φυλακή για κλοπές ενώ υπήρξε και χρήστης ναρκωτικών. Τελείωσε το σχολείο στο Μαρόκο, έχει σπουδάσει Τεχνικός Υπολογιστών και γνωρίζει 7 γλώσσες. Είναι ορφανός από πατέρα ενώ η μητέρα του ζει στην Ελβετία. Η παραβατική του συμπεριφορά άρχισε από την ηλικία των 16.

Αμήχανα ειλικρινής παραδέχεται ότι εγκατέλειψε το σπίτι του εξαιτίας της συμπεριφοράς της οικογένειας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης