Αναγκάστηκε να… εγκαταλείψει το σπίτι της, για να προστατέψει τη ζωή της, μία γυναίκα 78 ετών από την περιοχή των Χανακίων, η οποία διαμένει μόνη της τα τελευταία χρόνια και έχει πέσει θύμα διαρρήξεων επτά φορές!

Όπως επεσήμανε χθες σε δηλώσεις της στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», η 78χρονη Κατίνα Σώκκα, από πέρυσι τον Μάρτιο, είναι αναγκασμένη να ζει σε μια γκαρσονιέρα στο κέντρο του Πύργου, αφού ήδη μέσα στις επτά φορές που οι διαρρήκτες έχουν «χτυπήσει» την οικία της έχουν προκαλέσει τεράστιες ζημιές, με την ίδια να φοβάται να μείνει στο σπίτι της, που βρίσκεται στην είσοδο των Χανακίων της Δημοτικής Ενότητας Ιάρδανου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μένω μόνη μου από τότε που έχασα τον άνδρα μου. Φοβάμαι να κοιμηθώ στο σπίτι, αφού με έχουν κλέψει επτά φορές» αναφέρει η κα Σώκκα, η οποία αποκάλυψε στην «ΠΑΤΡΙΣ» πως έχει πέσει και θύμα ληστείας, τον περασμένο Μάρτιο, όταν δύο κουκουλοφόροι δράστες εισήλθαν στο σπίτι της και με την απειλή μαχαιριού προκάλεσαν βανδαλισμούς στον χώρο και αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας.

Η τελευταία φορά που η άτυχη γυναίκα βρήκε το σπίτι της άνω κάτω ήταν, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία, το πρωί της Τετάρτης, όταν το επισκέφθηκε, όπως κάνει κάθε ημέρα.

«Πήραν ό,τι βρήκαν που τους χρησίμευε, ενώ έχουν αφαιρέσει από το βαρέλι και δεκαπέντε κιλά λάδι» δήλωσε η κα Σώκκα. Έχοντας μόνο μια πενιχρή σύνταξη που φθάνει περίπου τα 500 ευρώ, πληρώνει τα μισά για να καλύπτει το ενοίκιο του σπιτιού στο οποίο είναι αναγκασμένη να ζει για να προστατέψει τη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης