Έγδυνε κομμάτι κομμάτι το κτίριο του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013, 11:57
Έγδυνε κομμάτι κομμάτι το κτίριο του πρώην Ψυχιατρικού Νοσοκομείου
Κομμάτι κομμάτι φαίνεται πως θα επιχειρούσε να πουλήσει τα... δομικά υλικά κτιρίου όπου στεγαζόταν παλαιότερα το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Κατερίνης ένας 45χρονος στην Πιερία, καθώς το τελευταίο δεκαήμερο αφαίρεσε από αυτό κουφώματα (πόρτες και παράθυρα), χαλκοσωλήνες και δεκάδες καλώδια.

Ο άντρας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κατερίνης όταν επιχείρησε να πουλήσει ανεπιτυχώς 19 τμήματα κουφωμάτων σε επιχείρηση παλαιών αντικειμένων στην Πιερία.

Αναλυτικότερα, σε αστυνομική έρευνα σε αποθήκη της κατοικίας του 45χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 25 τμήματα καλωδίου σύνδεσης διαδικτύου και τρία καλωδίου τηλεφωνικών συνδέσεων, ενώ από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 45χρονος αφαίρεσε διάφορα υλικά από το ίδιο κτίριο κατά το τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου.

Το χρονικό διάστημα από 29 έως 31 Μαΐου 2013 αφαίρεσε από χώρο του λεβητοστασίου χαλκοσωλήνες, κουφώματα αλουμινίου από τρία παράθυρα και μία πόρτα, καθώς και άγνωστο αριθμό καλωδίων ηλεκτροδότησης του κτιρίου.

Στις 23 Μαΐου 2013 διέθεσε σε επιχείρηση ανακύκλωσης παλαιών αντικειμένων 25 τμήματα προφίλ αλουμινίου από συνολική ποσότητα κουφωμάτων αξίας περίπου 3.000 ευρώ, τα οποία είχε αφαιρέσει πριν από τις 18.05.2013.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης, ενώ σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας η έρευνα συνεχίζεται, προκειμένου να διαπιστωθεί η συμμετοχή του 45χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Ιουνίου 2013, 13:37