Εγκαίνια παιδικής χαράς στον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Μαΐου 2012, 14:04
Εγκαίνια παιδικής χαράς στον Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη
Παιχνίδια με κλόουν, μπαλονοκατασκευές και πολλές άλλες εκπλήξεις περιμένουν τα παιδιά το Σάββατο 12 Μαΐου, στις 18.00, στα εγκαίνια της Παιδικής Χαράς «Ειρήνη» (Πολιτιστικός Πολυχώρος «Μάνος Λοΐζος», Θηβών 245). Η Δημοτική Αρχή Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με τη βοήθεια των καθηγητών των εργαστηρίων ζωγραφικής του δήμου.

Ο δήμαρχος Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης, επισημαίνει: «Παρά τις όποιες αντιξοότητες, δημιουργούνται μέρα με τη μέρα όλες οι προϋποθέσεις για μια πόλη που στόχο έχει την ανάπτυξη της ποιότητας ζωής. Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης της περιοχής, προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε δυνατότητες δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου στους μικρούς μας φίλους.

Αναμορφώσαμε την Παιδική Χαρά ''Ειρήνη'' και συνεχίζουμε με τις δικές μας δυνάμεις να διαπραγματευόμαστε το δικαίωμα των δημοτών μας στην ψυχαγωγία και στην αισθητική απόλαυση με την αναβάθμιση των ξεχασμένων μέχρι χθες ελεύθερων χώρων στις γειτονιές της πόλης».

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Μαΐου 2012, 14:35