Η απευθείας αεροπορική σύνδεση Λονδίνου και Καλαμάτας, που ανακοίνωσε η British Airways και εγκαινιάζεται σήμερα το απόγευμα, προμηνύει θετικές εξελίξεις για τον τουρισμό της Μεσσηνίας.

Οι πτήσεις από το Χίθροου στο αεροδρόμιο «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» έχουν προγραμματισθεί για δύο φορές την εβδομάδα, κάθε Πέμπτη και Σάββατο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή τη νέα αεροπορική σύνδεση, η εμπορική διευθύντρια της British Airways για την Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία, Φρέντι Στίερ, σε ειδική εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, επισήμανε ότι πρόκειται για τη νεότερη προσθήκη της αεροπορικής εταιρείας στο δίκτυό της στην Ελλάδα. Συμπλήρωσε, δε, ότι η British πετάει πλέον σε 10 προορισμούς στη χώρα μας, προσφέροντας στους Βρετανούς πελάτες κορυφαίες επιλογές διακοπών.

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, από τη μεριά του, είχε χαρακτηρίσει την απόφαση της British Airways ως ψήφο για την αξιοπιστία του τουριστικού προϊόντος της Πελοποννήσου και της πολιτικής που ακολουθείται από την περιφερειακή αρχή.

Με αφορμή την απόφαση της British, o αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΤΕΜΕS Στέφανος Θεοδωρίδης εκτίμησε, στην ίδια εκδήλωση, ότι η Costa Navarino θα προσελκύσει ακόμα περισσότερους Βρετανούς ταξιδιώτες από το 2016 και για τα επόμενα χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο δε προγραμματισμός των πτήσεων αναδεικνύει την εμπιστοσύνη που δείχνει η Βρετανία στην αυξημένη δυναμική της Μεσσηνίας, η οποία ενισχύθηκε και από τη διοργάνωση του συνεδρίου του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Οργανισμών της Βρετανίας (ΑΒΤΑ) με 550 συμμετοχές, τον περασμένο Οκτώβριο, στην Costa Navarino.

ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης