«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σάς προσκαλεί την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012 στις 12.00 το μεσημέρι στην Έναρξη Λειτουργίας του Πανελλήνιου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης (Κ.Α.Κ.Ε.) για παιδιά.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» μέσω της λειτουργίας του Πανελλήνιου Κέντρου Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης για Παιδιά διασυνδέει τα κατά τόπους Κέντρα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

• ΚΑΚΕ Κεντρικής και Νότιας Ελλάδας με έδρα την Αθήνα (Μαρούσι, Καρέας)
• ΚΑΚΕ Βορείου Ελλάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη
• ΚΑΚΕ Δυτικής Ελλάδας με έδρα την Πάτρα
• Εφεδρικό κέντρο λειτουργίας έκτακτης ανάγκης (disaster recovery area) στο Δ.Α.Α. Ελ. Βενιζέλος και παράλληλα επεκτείνει την «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056» και την «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000».

Την έναρξη λειτουργίας του Πανελλήνιου Κ.Α.Κ.Ε. θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Ελευθέριος Οικονόμου. Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα υπάρξει ζωντανή σύνδεση με ανάλογες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Άμεσης Κοινωνικής Επέμβασης σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα υπάρξουν ζωντανές συνδέσεις με διεθνείς φορείς από όλο τον κόσμο στους οποίους δραστηριοποιείται «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Επίσης, θα δοθεί χρόνος για προσωπικές συνεντεύξεις και λήψη πλάνων από τους χώρους που εδρεύουν οι Γραμμές (SOS 1056 & 116000).

Περισσότερες πληροφορίες:
Κα Μάρα Κονταξή Τηλ. 210 3306140 – 6936523039 – www.hamogelo.gr
Διεύθυνση: Σπύρου Λούη 1, πλατεία Κασταλίας, Μαρούσι.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης