Εγκαινιάστηκε πύλη του ανοικτού Πανεπιστημίου στην Τρίπολη

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014, 02:55
Εγκαινιάστηκε πύλη του ανοικτού Πανεπιστημίου στην Τρίπολη
Με στόχο την καλύτερη πρόσβαση στις υπηρεσίες του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ) και τη στήριξη των φοιτητών του, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ Χάρης Κοκκώσης, εγκαινιάστηκε και τέθηκε ήδη σε λειτουργία πύλη του Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Τρίπολη.

Φιλοξενείται στο Πετροπούλειο Κληροδότημα, κτήριο που παραχώρησε ο Δήμος Τρίπολης στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, επί της πλατείας Πετρινού.

Το κτήριο διαμορφώθηκε κατάλληλα για να εξυπηρετεί όλους τους φοιτητές, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς, προερχόμενους από την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η δράση χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ.

Πριν από την τελετή των εγκαινίων στο Μαλλιαροπούλειο Δημοτικό Θέατρο, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, όπου μίλησαν για το έργο του ΕΑΠ και την αξία της πύλης του Πανεπιστημίου στην Τρίπολη ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής του ΕΑΠ Χάρης Κοκκώσης, ο αντιπρόεδρος Παναγιώτης Γιαννόπουλος, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, και ο δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014, 02:55