Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ημέρα αγάπης και ευαισθητοποίησης για τα ζώα έγινε η πρώτη υιοθεσία αδέσποτου μέσω της ιστοσελίδας και των μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης του Δήμου Θέρμης.

Η Κάριν συνάντησε τη νέα της οικογένεια στα γραφεία του ΣΥΠΠΑΖΑΘ και παραδόθηκε σε αυτούς με όλες τις τιμές και τις απαραίτητες διαδικασίες από τον Στέργιο Γκιζάρη, τον αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του δήμου Θέρμης, τον Πρόεδρο του ΣΥΠΠΑΖΑΘ Σταύρο Ζαμπέτογλου και τον Ηρακλή Δημητριάδη τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Προστασίας και Πρόνοιας των Ζώων – Animal Rescue.org.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Κάριν απέκτησε πιστοποιητικό υιοθεσίας αλλά και νέο όνομα και έφυγε εμβολιασμένη και τσιπαρισμένη ως Λούνα για το νέο της σπίτι.

«Η πρωτοβουλία που πήραμε έφερε, ήδη, καρπούς. Ένα κουταβάκι βρήκε ζεστασιά και προστασία κοντά σε μια οικογένεια. Θα συνεχίζουμε με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή για να βοηθήσουμε κι άλλα αδέσποτα ζώα που βρίσκονται στο δήμο μας να αποκτήσουν ένα σπίτι. Πέρα, όμως από αυτό είναι σημαντικό να μην υπάρχουν αδέσποτα στους δρόμους και για να γίνει αυτό χρειάζεται ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των πολιτών. Εδώ και χρόνια ενημερώνουμε στα σχολεία μέσω του ΣΥΠΠΑΖΑΘ, όμως σχεδιάζουμε και άλλες ενημερωτικές δράσεις για όλους από την επόμενη χρονιά», τόνισε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Στέργιος Γκιζάρης.

Πηγή: seleo.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης