Ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στην Μαρίτα Αγγελοπούλου, αλλά τα μέχρι στιγμής ευρήματα δεν δείχνουν τα αίτια του θανάτου της επιχειρηματία που σόκαρε την κοινωνία του Αιγίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που είναι σε θέση να γνωρίζει το pelop.gr, ως τώρα τα αίτια του θανάτου παραμένουν απροσδιόριστα και αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων για να διαπιστωθεί τι έγινε και έφυγε από τη ζωή η 43χρονη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 43χρονη επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτρια του γνωστού εστιατορίου – beach bar «Ανώνυμο» στον Λόγγο Αιγιαλείας, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, το πρωί της Δευτέρας. Τραγική ειρωνεία, ο άνθρωπος που την εντόπισε ήταν η ίδια της η μητέρα. Την επισκέφθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας, καθώς δεν είχε καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί της, την Κυριακή. Κατά πληροφορίες της «Π», χτύπησε την πόρτα ωστόσο δεν υπήρξε καμιά ανταπόκριση και αναγκάστηκε να καλέσει κλειδαρά. Οταν μπήκε στον χώρο την εντόπισε στον καναπέ του σπιτιού, χωρίς τις αισθήσεις της.

Την Τετάρτη η κηδεία

Η Μαρίτα Αγγελοπούλου το όνομα της οποίας ήταν συνώνυμο με τη διασκέδαση και άρρηκτα συνδεδεμένο με το παραλιακό κατάστημα που διατηρούσε με τον αδελφό της το τελευταίο διάστημα δεν συνήθιζε να δίνει το παρών κάθε βράδυ. Έτσι έγινε και το Σαββάτο, με την απουσία της να μην «ξαφνιάζει». Το γεγονός ωστόσο πως δεν έδωσε κανένα σημάδι ζωής καθ’ όλη τη διάρκεια της επόμενης ημέρας, ήταν αρκετό για να ανησυχήσει τους οικείους της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σορός της ήταν σε σήψη χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται πόσες ημέρες βρισκόταν νεκρή στο σπίτι της μέχρι να εντοπιστεί χθες το πρωί από συγγενικά της πρόσωπα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης