Με μια «συγγνώμη» για το κακό που έκανε σε δύο οικογένειες και στο παιδί του, επιχείρησε να «κλείσει» τον κύκλο της φρίκης που προκάλεσε, πνίγοντας την 20χρονη Καρολάιν, ο 33χρονος πιλότος, απολογούμενος στον ανακριτή. 

Ο 33χρονος συζυγοκτόνος προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τον ανακριτή πως η σχέση του με την άτυχη κοπέλα ήταν πολύ καλή, για να δείξει έτσι πως δεν είχε κίνητρο να τη σκοτώσει. Επίσης, αρνήθηκε ότι είχε σχεδιάσει το έγκλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και τα δύο αιτήματα τα οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, υπέβαλε στον ανακριτή, για να ανατρέψει τα στοιχεία της δικογραφίας ότι προσχεδίασε το έγκλημα.

Το πρώτο αφορά στη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης στην κάμερα που βρισκόταν στο ισόγειο του σπιτιού, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής ώρα που αφαιρέθηκε η κάρτα sim. Το δεύτερο αίτημα αφορά στην κλήση μαρτύρων από το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, προκειμένου να μιλήσουν για την… ωραία εικόνα που είχαν σχηματίσει για τη σχέση μεταξύ τους.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να υποστήριξε ότι όλα έγιναν σε μία στιγμή λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί. Ο κατηγορούμενος επανέλαβε ότι ανέβηκε από το ισόγειο του σπιτιού στη σοφίτα, προκειμένου να πείσει την Καρολάιν να κοιμηθεί με το παιδί τους. Ξεκίνησαν, όπως είπε, μια κουβέντα φορτισμένη. Κάποια στιγμή, ενώ την είχε αγκαλιάσει, ισχυρίστηκε, έγειρε δίπλα της και συνέβη ό,τι συνέβη, ισχυρίστηκε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ζητώ συγγνώμη που κατέστρεψα δύο οικογένειες και το μέλλον του παιδιού μου», φέρεται να υποστήριξε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης