Έγκλημα στα Καλύβια: Τον σκότωσε επειδή φοβόταν ότι θα πάθει λευχαιμία από... μάγια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021, 11:10
Έγκλημα στα Καλύβια: Τον σκότωσε επειδή φοβόταν ότι θα πάθει λευχαιμία από... μάγια

Τον φόβο του ότι θα πάθαινε λευχαιμία από τα μάγια που του έκαναν επικαλέστηκε ο 32χρονος στους αστυνομικούς μετά την ομολογία ότι ήταν αυτός που σκότωσε τον 60χρονο στα Καλύβια στις 23 Δεκεμβρίου 2020.

«Πίστευα ότι είχα σοβαρό πρόβλημα υγείας και φοβόμουν για λευχαιμία, να σας πω την αλήθεια. Όλα αυτά ήμουν σίγουρος ότι είχαν προκληθεί από τα μάγια που μου έκαναν ο Δ. και η Μ. Ένιωθα πνιγμένος από όλα αυτά, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Καταλάβαινα ότι αν συνέχιζε έτσι θα πέθαινα. Το πίστευα πραγματικά» είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος.

«Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι ο Δ. και η Έ. μάς έκαναν μάγια για να μας καταστρέψουν. Μας έριχναν χώμα, λάδια και κλωστές στα αυτοκίνητά μας, στο μπαλκόνι του σπιτιού μας και στις σκάλες. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα μάγια τους είχαν πλέον αποτέλεσμα, ήταν περίπου τον Οκτώβριο που μας πέρασε, του 2020 δηλαδή. Τότε άρχισα να χάνω κιλά και δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια» συμπλήρωσε.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος άφησε και υπαινιγμούς για τη διαχείριση των οικονομικών της πολυκατοικίας, διαχειρίστρια της οποίας ήταν η σύζυγος του θύματος.

«Πιο πριν είχαν τη διαχείριση της πολυκατοικίας και πιστεύαμε ότι είχαν αρχίσει να βάζουν χέρι στα κοινόχρηστα, έκλεβαν χρήματα δηλαδή. Κάποιες φορές είχαμε τσακωθεί μαζί τους στα λόγια, αλλά όχι τίποτα ιδιαίτερο» ανέφερε.

Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τη στιγμή της δολοφονίας. «Εγώ πλησίασα κοντά, άνοιξα την πόρτα του οδηγού και το κόλλησα με το πιστόλι που σας είπα πριν. Τον πυροβόλησα τρεις φορές. Αμέσως μετά γύρισα στο αμάξι μου και έφυγα γρήγορα» είπε.

Κατέθεσε επίσης ότι αγόρασε το όπλο από το Μενίδι και ότι πήγε στο σημείο της δολοφονίας με το αυτοκίνητό του, από το οποίο είχε αφαιρέσει την πινακίδα κυκλοφορίας.

Αμέσως μετά τη δολοφονία έφυγε με τη μητέρα του για την Αλβανία, όπου κρυβόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όμως οι τοπικές αρχές διαπίστωσαν ότι και οι δύο βρίσκονταν παράνομα στην Αλβανία Έτσι συνελήφθησαν και απελάθηκαν στην Ελλάδα.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Μαΐου 2021, 11:25