«Δεν ήταν παιδί που θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο» είπε το μεσημέρι της Δευτέρας ο πατέρας του 21χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, αποκαλύπτοντας ταυτόχρονα σημείωμα του νεαρού προς την οικογένεια της κοπέλας με το οποίο επιρρίπτει ευθύνες για τον φόνο στον 19χρονο.

«Ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια της εκλιπούσας, μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω τον χρόνο, σοκαρίστηκα όμως από τη βιαιότητα του συγκρατούμενού μου και δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω» είπε ο πατέρα του 21χρονου μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι συγκλονισμένος, μετανιωμένος που δεν είχε το κουράγιο να το αποτρέψει» είπε ο πατέρας του νεαρού, δηλώνοντας την πίστη του στην κρίση της δικαιοσύνης. «Δεν είναι ο αυτουργός… είναι πολύ χάλια, δεν είναι αυτός που χτύπησε την κοπέλα» επεσήμανε.

Όπως ανέφερε, «είναι καλό παιδί, εργατικό, τον είχα μαζί μου στις επιχειρήσεις μου, δουλεύαμε καθημερινά, ένα φιλότιμο φυσιολογικό παιδί. Δεν προκαλούσε προβλήματα… Ίσως μια δυο φορές όπως όλα τα παιδιά».

«Όλη η οικογένεια περνάμε Γολγοθά, φοβάμαι ότι θα στιγματιστούμε ακόμη κι αν αποδειχθούν όσα υποστηρίζει ο γιος μου γιατί είναι μικρή κοινωνία» δήλωσε. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης