Σοκάρει το στυγερό έγκλημα που σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης στην Ξάνθη, όταν ένας άνδρας, έπειτα από διαπληκτισμό, έβγαλε ένα μαχαίρι και έσφαξε έναν 46χρονο.

Το θύμα, πατέρας δύο παιδιών, βρέθηκε μαχαιρωμένο στην αυλή του σπιτιού του, ενώ ο δράστης συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες του xanthinea.gr. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, μετά από έρευνες, εντόπισαν τον 42χρονο δράστη που έβαψε τα χέρια του με αίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, θύμα και θύτης ήταν Έλληνες που είχαν το τελευταίο διάστημα έντονους διαπληκτισμούς για οικονομικά θέματα. Η δολοφονία σημειώθηκε τον οικισμό Κιμμερίων στην Ξάνθη και στην περιοχή επικράτησε αναστάτωση, με τους κατοίκους να ειδοποιούν αμέσως το ΕΚΑΒ για τον τραυματία, που εκείνη τη στιγμή χαροπάλευε.

Μάλιστα, και ο δράστης τραυματίστηκε ελαφρά, ωστόσο δεν είναι ξεκάθαρο το πώς προέκυψε ο τραυματισμός του, ενώ νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο, όπου είχε πάει μόνος του ζητώντας περίθαλψη.

Μέχρι στιγμής οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν γίνει γνωστοί και διενεργείται προανάκριση από την Αστυνομία, ενώ εις βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες φαίνεται πως ο δράστης τον μαχαίρωσε στην καρδιά και στην περιοχή του θώρακα. 

Όπως μεταφέρουν κάτοικοι της περιοχής, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τον οικισμό, προκαλώντας προβλήματα. 

Για το έγκλημα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις εντός της ημέρας, μέσα από τις οποίες, εκτός από τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας, θα γίνουν γνωστά και τα όσα είχαν προηγηθεί ανάμεσα σε δράστη και θύμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.: 

«Συνελήφθη βραδινές ώρες (21/22.6.2022) στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, ένας ημεδαπός, εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε χθες το βράδυ σε οικισμό της Ξάνθης, ο δράστης και το θύμα συνεπλάκησαν μεταξύ τους και αλληλοτραυματίστηκαν με αιχμηρά αντικείμενα ένεκα προσωπικών τους διαφορών.

Κατόπιν αυτού ο 46χρονος ημεδαπός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου εξέπνευσε ένεκα τραυματισμού του στη θωρακική χώρα.

Μετά την ενημέρωση των αστυνομικών αρχών και από την εμπεριστατωμένη έρευνα που ακολούθησε συνελήφθη ο 42χρονος δράστης, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια με μήκος λάμας -17,5- και -16- εκατοστά αντίστοιχα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης