Περίπου 500 «Αγανακτισμένοι» της Κέρκυρας λίγο μετά τις 22:30 χθες το βράδυ, απέκλεισαν την υφυπουργό Εργασίας Άννα Νταλάρα, την αντιπρόεδρο της Βουλής Ροδούλα Ζήση, τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ντίνο Βρεττό, την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Άντζελα Γκερέκου αλλά και τον βουλευτή και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ., Νίκο Δένδια, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Επιτροπής Μετανάστευσης, την ώρα που δειπνούσαν στο εστιατόριο του ιστιοπλοϊκού ομίλου Κέρκυρας.

H πρόσβαση των διαμαρτυρόμενων πολιτών στον ΠΟΙΑΘ απαγορεύτηκε, ωστόσο, ανέβηκαν στα τείχη και φώναζαν συνθήματα όπως «να φύγουν οι κλέφτες» και «δώστε πίσω τα κλεμμένα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φυγαδέυτηκαν με καΐκι

Οι Έλληνες αλλά και οι Ευρωπαίοι βουλευτές υπό βροχή σφοδρών και καυστικών συνθημάτων από το πλήθος, («σας έπεσε βαριά η μακαρονάδα, τώρα θα χωνέψετε, κάνοντας βαρκάδα!», «τέτοιο ρεζιλίκι! Σας παίρνει το καΐκι…») και υπό τα βλέμματα των διαμαρτυρόμενων, περπάτησαν μέχρι το σημείο που είχε δέσει το καΐκι, ανέβηκαν στη ράμπα και αποχώρησαν με το σκάφος και πάλι με σβηστά τα φώτα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:corfupress

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης