Τις εργασίες συντήρησης και επισκευής των μόνιμων δεξαμενών στο κεντρικό λιμάνι του Πειραιά, αλλά και της μικρής πλωτής δεξαμενής στη Ναυπηγοεπισκευαστική Βάση Περάματος, ενέκρινε το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ). Τα έργα αυτά θα εκτελεστούν με ανοιχτούς πρόχειρους διαγωνισμούς και η συνολική τους δαπάνη ανέρχεται στα 878.360 ευρώ.

Στόχος του ΟΛΠ, με αφορμή την κρίση στη ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία, είναι να διατηρηθούν και λειτουργήσουν ακόμα και οι παλαιές μονάδες της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Πειραιά/Περάματος, με πλήρη επιθεώρηση μιας πενταετίας, προς όφελος των επιχειρήσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξάλλου, το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού κατακύρωσε τον προκηρυχθέντα διαγωνισμό για τη στελέχωση των ασθενοφόρων παροχής άμεσης βοήθειας, που διατίθενται σε 24ωρη βάση στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων Ν. Ικόνιο και στην Επισκευαστική Βάση Περάματος. Ο προϋπολογισμός του έργου αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών και αναγκών επειγούσης προνοσοκομειακής φροντίδας, ανέρχεται για διάστημα 18 μηνών σε 294.120 ευρώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης