Εκ των υστέρων πληροφορίες του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, 16:31
Εκ των υστέρων πληροφορίες του Documento και του Κώστα Βαξεβάνη
Με χαρακτήρα δημοσιογραφικής αποκάλυψης παρουσιάστηκε στο Documento της Κυριακής η είδηση ότι ερευνάται ψηφιακά το «μυστικό» κινητό τηλέφωνο του ισοβίτη Γιαννουσάκη.

Θα είχε γλυτώσει κόπο και χρόνο ο εκδότης του Documento Κώστας Βαξεβάνης αν είχε διαβάσει ανάρτηση του zougla.gr της 10ης Οκτωβρίου 2016 με τίτλο: «Κατασχέθηκε κινητό στο κελί του Γιαννουσάκη» όπου αναφερόταν επί λέξει:

«Ήταν μεσημέρι στις φυλακές Χαλκίδας όταν σήμανε συναγερμός και οι φύλακες άρχισαν να ελέγχουν αιφνιδιαστικά τα κελιά, όλα τα κελιά, στα πλαίσια των τακτικών ελέγχων που διεξάγονται. Κατά πληροφορίες ο Ευθύμιος Γιαννουσάκης δεν ανέμενε μία τέτοια εξέλιξη και δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι ανακάλυψαν μέσα σε μία από τις παντόφλες του ένα κινητό. Φυσικά η συσκευή κατασχέθηκε και παραδόθηκε στη Διεύθυνση της φυλακής η οποία με τη σειρά της την παρέδωσε στις Αρχές για περεταίρω έλεγχο του πυρήνα του κινητού. Ενημερώθηκε και η εισαγγελέας Ειρήνη Τζήβα που διεξάγει την έρευνα για την υπόθεση NOOR1 και τις ενδεχόμενες εμπλοκές και άλλων προσώπων σε αυτήν. Οι Αρχές προφανώς θα εξετάσουν το περιεχόμενο των τηλεφωνικών συνομιλιών και των μηνυμάτων του ισοβίτη.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μία στιγμή που η εισαγγελική έρευνα έχει προχωρήσει και που σύμφωνα με δικαστικές πηγές έχει αποκαλύψει συγκλονιστικά στοιχεία που αφορούν πρόσωπα που συνεργάζονται άμεσα με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη
»

Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, ήταν πολύ φυσικό να δοθεί τελικά εντολή να «ανοιχτεί» το κινητό του Γιαννουσάκη.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 7 Απριλίου 2018, 16:38