Ολόκληρη την Αλόννησο εφοδίαζε με χασίς ένας 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση του Λιμεναρχείου Βόλου.

Πριν φθάσουν στα ίχνη του, οι άνδρες του Λιμενικού είχαν θέσει υπό παρακολούθηση μια 32χρονη από τη Γεωργία, που αφίχθη στο νησί έχοντας στην κατοχή της έξι κιλά χασίς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τη σύλληψή τους χρειάστηκε να κινητοποιηθούν λιμενικοί στην Αλόννησο, ενώ αργά το βράδυ με πλωτό του Λιμεναρχείου μεταφέρθηκε δικαστική λειτουργός από τον Βόλο, ώστε να γίνει έρευνα στο σπίτι του δράστη, που με τη συνεργό του κατηγορούνται για εμπορία ναρκωτικών ουσιών. Η όλη επιχείρηση έληξε στις 04.30 τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με το magnesianews, το Λιμεναρχείο είχε πληροφορίες ότι η 32χρονη θα ερχόταν στον Βόλο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ, με προορισμό κάποιο νησί, για να παραδώσει μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών (5,975 κιλά χασίς).

Η γυναίκα εντοπίστηκε στις 14.15 το μεσημέρι της Πέμπτης πριν επιβιβαστεί στο «Flying Cat» με προορισμό την Αλόννησο. Λιμενικοί ταξίδεψαν μαζί της για να διαπιστώσουν σε ποιον θα παρέδιδε τα ναρκωτικά (με παράλληλη αναχώρηση λιμενικών των Ειδικών Δυνάμεων με το πλωτό).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν η 32χρονη συναντήθηκε με τον 40χρονο Έλληνα στο λιμάνι της Αλοννήσου, για να του παραδώσει τις ποσότητες των ναρκωτικών, οι λιμενικοί προχώρησαν στη σύλληψή τους.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 27 γυάλινα βάζα με υπολείμματα κάνναβης συνολικού βάρους 3,4γρ., ένα δενδρύλλιο χασίς ύψους 20εκ., μία ποσότητα άγνωστης ουσίας σε αλουμινόχαρτο χρώματος καφέ σκούρο, συνολικού βάρους 1,1 γρ., η ίδια άγνωστη ουσία εντοπίστηκε και σε νάιλον συσκευασία συνολικού βάρους27,7 γρ., ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, και μία πίπα καπνίσματος κάνναβης.

Επιπλέον κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο του 40χρονου (μάρκας Suzuki swift) και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα, ενώ κρατούνται στο Λιμεναρχείο Βόλου, το οποίο διενεργεί την προανάκριση. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό ότι η 32χρονη βρίσκεται στη χώρα μας χωρίς βίζα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης