Έκαψαν το αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 08:38
Έκαψαν το αυτοκίνητο του πρώην αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού

Στις φλόγες τυλίχτηκε τα ξημερώματα το αυτοκίνητο του πρώην Αρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού Γιώργου Γκίζα, όπως αναφέρει το Lamiareport.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αυτοκίνητο ήταν στην πιλοτή της πολυκατοικίας, όπου διαμένει με την οικογένειά του στη Λαμία. Στις 03:30 τα ξημερώματα οι ένοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, ενώ πυκνοί καπνοί «έπνιξαν» τα διαμερίσματα. 

«Κινδύνεψαν οικογένειες με παιδιά. Το σπίτι μας γέμισε ξαφνικά καπνούς. Δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε….» είπε ένας από τους ενοίκους του πρώτου ορόφου.

«Κατεβήκαμε κάτω και είδαμε να καίγεται το αυτοκίνητο του Αρχιφύλακα και πήραμε αμέσως τηλέφωνο την Πυροσβεστική, ενώ προσπαθήσαμε και από μόνοι μας να σβήσουμε τη φωτιά αλλά δεν τα καταφέραμε…» είπε ένας άλλος ένοικος.

Εκτός από το αυτοκίνητο του Αρχιφύλακα, έπαθαν ζημιές ένα ακόμα αυτοκίνητο και μια μηχανή που ήταν δίπλα στο Skoda, που βρέθηκε στο στόχαστρο των δραστών.

Ο Γιώργος Γκίζας την ώρα εκείνη βρισκόταν σε υπηρεσία στις φυλακές Δομοκού.

Ενημερώθηκε από τη σύζυγό του για την επίθεση και αμέσως έφτασε στη Λαμία, όπου ακόμα οι πυροσβέστες έσβηναν τη φωτιά από το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020, 08:45