Εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ

Εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Άννυ
Δεν έχει τέλος η φρίκη στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 4χρονης Άννυ, πριν από τρία χρόνια, στο διαμέρισμα «σφαγείο» της Μιχ. Βόδα, που εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου της Αθήνας.

Ένα ειδεχθές έγκλημα με δράστη τον πατέρα της μικρής Άννυ που αποκαλύφθηκε από την πιπίλα του παιδιού η οποία είχε βρεθεί μέσα στο διαμέρισμα.

Η πιπίλα του άτυχου παιδιού άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι στην ανατριχιαστικής υπόθεσης καθώς μέσα από αυτή, εντοπίστηκε το DNA της μικρή. Από εκεί οι αστυνομικοί κατάφεραν να οδηγηθούν στη φρικτή αλήθεια. Συγκρίνοντας το DNA με τα δείγματα αίματος που βρέθηκαν διάσπαρτα στο διαμέρισμα, δεν άργησαν να αντιληφθούν όσα δεν μπορούσε να χωρέσει ο νους ότι συνέβησαν από το χέρι του πατέρα της μικρής Άννυ.

« Όταν δεν έχουμε τίποτα άλλο παίρνουμε προσωπικά αντικείμενα. Στην περίπτωση της Άννυ είχαμε συλλέξει την πιπίλα. Για να επιβεβαιώσουμε το κληρονομικά συμβατό εξετάσαμε τους δυο γονείς . Με αυτό τον τρόπο επιβεβαιώθηκε ότι το DNA στην πιπίλα ήταν του παιδιού» ανέφερε στην κατάθεση του ο ειδικός των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ.

Ο μάρτυρας κατέθεσε πως το διαμέρισμα είχε καθαριστεί και χρησιμοποιήθηκε ειδικό σπρέι το οποίο αποκάλυψε ότι υπήρχε διάσπαρτο αίμα σε τοίχους και σοβατεπί. Ωστόσο, ο μάρτυρας δεν ήταν σε θέση να πει αν η 4χρονη ήταν ζωντανή την ώρα που , σύμφωνα με την κατηγορία , ο πατέρας της την τεμάχισε.

Ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας , Νίκος Καρακούκης , όμως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το παιδί να ήταν ζωντανό. «Το ζωντανό αίμα μπορεί να εκτιναχθεί. Το αίμα του νεκρού απλά ρέει προς τα κάτω» είπε χαρακτηριστικά. 

Αντίθετη άποψη διατύπωσε ο ιατροδικαστής Δ. Γαλεντέρης ο οποίος διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από την υπεράσπιση του πατέρα της Άννυ. Ο μάρτυρας κατέθεσε πως δεν υπάρχουν στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι το παιδί ήταν στη ζωή όταν το τεμάχιζε ενώ εκτίμησε ότι το παιδί έφυγε από τη ζωή γιατί κατανάλωσε ναρκωτικά τα οποία υπήρχαν στο σπίτι.

Η μητέρα της Άννυ, η οποία επίσης είναι κατηγορούμενη στην υπόθεση, κατά τη διάρκεια των καταθέσεων βγήκε από τη δικαστική αίθουσα ενώ στο εδώλιο καθόταν ο πρώην σύντροφος της και πατέρας της μικρής και ο συγκατηγορούμενος φίλος του.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Δεκεμβρίου 2018, 14:46