Ο Οργανισμός Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Αθηναίων με την ευκαιρία της «Γιορτής της Μητέρας» θα πραγματοποιήσει εκδήλωση την Κυριακή 8 Μαΐου 2011, από ώρα 10:00 έως 15:00μμ στην Πλατεία Αστέρι, στον Εθνικό Κήπο.

Η εκδήλωση στόχο έχει να τιμήσει την ανεκτίμητη και ουσιαστική προσφορά της Μητέρας στη ζωή μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της Γιορτής τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να εκδηλώσουν την αγάπη τους στη Μητέρα συμμετέχοντας στα ανοικτά εργαστήρια Μουσικοκινητικής Εικαστικών και Πηλού.

Παράλληλα, το Athens Metro Mall, διοργανώνει εκδηλώσεις καλώντας τις μητέρες με τα παιδιά τους να γιορτάσουν μια σπουδαία ημέρα με ξεχωριστές δράσεις, δώρα και πολύ γέλιο!

Τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο εργαστήρι, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών του Κολεγίου Τέχνης & Design AKTO, να σχεδιάσουν με πινέλα και παστέλ θέματα γύρω από τη μαμά. Μπορούν να εκφράσουν πάνω σε κούπες του Εμπορικού Κέντρου Πόσο πολύ αγαπούν τη μαμά τους, χαρίζοντας στη συνέχεια την κούπα στην αγαπημένη τους μητέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσες οικογένειες επιλέξουν το Εθνικό αρχαιολογικό μουσείο, εκεί θα τους υποδεχτεί το παραμύθι Κενταυρούλης.

Η Νίκη Κάπαρη θα αφηγηθεί λαϊκά παραμύθια για το ιερό δίδυμο της μητέρας με το παιδί και ο Γιάννης Ψειθμάδας θα πλαισιώσει μουσικά την αφήγηση με ήχους κρουστών και εγχόρδων οργάνων. Οι ώρες διεξαγωγής είναι 11.00 με 11.50 ή 12.00 με 12.50. Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν με απαραίτητες της δηλώσεις συμμετοχής.

Πηγή: 9,84.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης