Εντάλματα εκδόθηκαν από τον ανακριτή Καλαμάτας για τις τρεις γυναίκες ρομά, οι οποίες κοίμιζαν με υπνωτικά τα θύματά τους και τα λήστευαν. Στην Καλαμάτα είχαν καταγραφεί τέσσερα τέτοια περιστατικά, ενώ η σπείρα που εξαρθρώθηκε προχθές από την Ασφάλεια Αττικής δρούσε σε όλη την Ελλάδα.

Οι δράστιδες προσποιούνταν τις πωλήτριες, τις κοινωνικούς λειτουργούς ή τις υπαλλήλους εταιρειών πώλησης χυμών και αφού κέρδιζαν την εμπιστοσύνη των θυμάτων τους και πήγαιναν στα σπίτια τους, τους έριχναν στο χυμό που υποτίθεται ότι πωλούσαν ναρκωτικό και στη συνέχεια τους λήστευαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, ο τρόπος αυτός που δρούσαν έθετε σε μεγάλο κίνδυνο τους παθόντες, καθώς οι δράστες χορηγούσαν υπνωτικά χάπια σε ηλικιωμένους ανθρώπους με βεβαρημένο πολλές φορές ιατρικό παρελθόν και ασθενείς οργανισμούς, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο όχι μόνο η υγεία τους αλλά ακόμα και η ίδια τους η ζωή.

Σε όλες τις περιπτώσεις οι παθόντες παρέμειναν αναίσθητοι για πολλές ώρες και ακολούθως νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομεία για αρκετό χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης:

Η γυναικεία σπείρα που λήστευε ηλικιωμένους μετά από νάρκωση,
Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013, 17:08

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: tharrosnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης