Έκλεψαν ενάμιση τόνο τυροκομικά από τον Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Ανωγείων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, 13:09
Έκλεψαν ενάμιση τόνο τυροκομικά από τον Γαλακτοκομικό Συνεταιρισμό Ανωγείων
Ενάμιση τόνο τυροκομικά προϊόντα έκλεψαν άγνωστοι από τη μονάδα παραγωγής του Γαλακτοκομικού Συνεταιρισμού Ανωγείων τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Η παραβίαση της εισόδου έγινε αντιληπτή χθες το πρωί από υπάλληλο του συνεταιρισμού και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ανωγείων Μανόλη Καλλέργη που μίλησε στο ΑΜΠΕ «πρόκειται για ζημιά άνω των 15.000 ευρώ, ενώ τα προϊόντα αφορούσαν σε γραβιέρες της Ένωσης Περάματος και δοχεία με φέτες των Ανωγείων. Ο συναγερμός για άγνωστο λόγο δεν χτύπησε, ενώ είναι άγνωστο το πότε ακριβώς οι ληστές επιχείρησαν».

Σήμερα, κλιμάκιο της Ασφάλειας πραγματοποίησε αυτοψία στον χώρο, ενώ ήδη έχουν δοθεί καταθέσεις από τον δήμαρχο και εργαζομένους.

Όπως δήλωσε ο δήμαρχος, για πρώτη φορά έγινε τέτοια κλοπή στον συνεταιρισμό, ο οποίος εδώ και χρόνια ενισχύει τους κτηνοτρόφους που από κοινού στηρίζουν τη συγκεκριμένη συνεταιριστική προσπάθεια.

Τόσο από την πλευρά του δήμου όσο όμως και από τη διοίκηση του συνεταιρισμού, ζητήθηκε εκ νέου να αυξηθούν οι περιπολίες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή, με στόχο την αποφυγή παρόμοιων περιστατικών ή ζημιών στις εγκαταστάσεις.

Το κόστος της ζημιάς θα επιβαρύνει αποκλειστικά την Ένωση και τον Συνεταιρισμό, και οι κτηνοτρόφοι δεν θα υποστούν κάποια οικονομική ζημιά.

Αυτή την ώρα συνεχίζεται η έρευνα για τυχόν απώλειες σε μηχανικό εξοπλισμό ή άλλα είδη του εργαστηρίου παραγωγής, δεδομένου ότι οι δράστες είχαν όλο τον χρόνο να λειτουργήσουν όπως ήθελαν αφού το κτήριο βρίσκεται εκτός του χωριού.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 8 Δεκεμβρίου 2015, 13:18