Έκλεψαν τους Η/Υ από το Ειδικό Σχολείο στην Ζάκυνθο

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, 03:39
 Έκλεψαν τους Η/Υ από το Ειδικό Σχολείο στην Ζάκυνθο
Στο «στόχαστρο» δραστών μπήκαν οι φορητοί υπολογιστές του Ειδικού Σχολείου στην Ζάκυνθο. Ειδικότερα, τρεις δράστες μπήκαν από ένα παράθυρο και άρπαξαν τρεις φορητούς υπολογιστές, ενώ κατέστρεψαν και μια οθόνη. Ο ένας υπολογιστής, που ήταν δωρεά της Πυροσβεστικής, κλάπηκε από το γραφείο της Διευθύντριας του Επαγγελματικού Εργαστηρίου.

Οι άλλοι δυο, που είχε προσφέρει κάποιος ιδιώτης στο σχολείο, βρίσκονταν σε μια ντουλάπα και στην αίθουσα των υπολογιστών την οποία οι δράστες άνοιξαν με τα κλειδιά που βρήκαν.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν οι ίδιοι που διέρρηξαν με τον ίδιο τρόπο στις 12 Νοεμβρίου το Γυμνάσιο της Λιθακιάς και άρπαξαν έναν προτζέκτορα, ενώ στις 20 Οκτωβρίου είχαν εισβάλλει στο Μουσικό Γυμνάσιο και έκλεψαν έναν υπολογιστή από την της αίθουσα όπου βρίσκονται οι διαδραστικοί πίνακες.

Ανάλογες κλοπές είχαν γίνει κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών στο 6ο Δημοτικό, το Λύκειο Κατασταρίου και το 2ο Γυμνάσιο από τα οποία είχα κλαπεί διαδραστικοί πίνακες, ενώ στις 5 Οκτωβρίου είχαν διαρρήξει το κυλικείο του 1ου Γυμνασίου και άρπαξαν… πορτοκαλάδες και νερά!

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, 03:43