Δεν έχει το Θεό του, ένας άντρας 40 χρόνων από τη Λιβαδειά, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Εσπερινού, βούτηξε το ξύλινο κουτί από το παγκάρι και έφυγε.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, αστυνομικοί του οποίου εξακρίβωσαν τα στοιχεία της ταυτότητας του 40χρονου και αφού έθεσαν σε διακριτική επιτήρηση το σπίτι του, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν χθες το βράδυ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητες ηρωίνης και ακατέργαστης κάνναβης, μεικτού βάρους 3,5 και 5,3 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Επιπλέον, ο άντρας οδήγησε τους αστυνομικούς σε δασώδη τοποθεσία και τους υπέδειξε το σημείο όπου είχε επιμελώς κρύψει το χρηματικό ποσό (μαζί με τμήματα του ξύλινου κουτιού), το οποίο αποδόθηκε στον εφημέριο του προαναφερόμενου Ιερού Ναού.

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Με πληροφορίες από lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης