Σε συμβολικό κλείσιμο της Εγνατίας οδού, στο ύψος του κόμβου της Μουσθένης, προχώρησαν σήμερα το πρωί για περίπου μία ώρα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου, αντιδρώντας με αυτόν τον τρόπο στην απόφαση της διοίκησης της Εγνατίας Α.Ε. να κατασκευάσει σταθμό διοδίων στα όρια του Δήμου Παγγαίου και ειδικότερα στο ύψος της Δημοτικής Κοινότητας Μουσθένης.

O δήμαρχος Παγγαίου Βασίλης Ξουλόγης σε δηλώσεις του υποστήριξε ότι η κατασκευή των διοδίων θα επιφέρει πλήγμα στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής και θα επιβαρύνει οικονομικά όσους επιθυμούν να ταξιδέψουν σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επεσήμανε, δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν τρεις σταθμοί διοδίων σε μια απόσταση από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Καβάλα, δεδομένου ότι στον σχεδιασμό της εταιρείας προβλέπεται και η δημιουργία σταθμού διοδίων και στην περιοχή της Ασπροβάλτας.

Την περασμένη εβδομάδα, στην έδρα του Δήμου Παγγαίου, την Ελευθερούπολη, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη φορέων της περιοχής με τη συμμετοχή των δημάρχων Καβάλας Κωστή Σιμιτσή και Παγγαίου Βασίλη Ξουλόγη, όπου συζητήθηκε το θέμα της κατασκευής των σταθμών διοδίων.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Πηγή: ΑΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης