Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Κλειστή είναι η Πατησίων και στα δύο ρεύματα αυτή την ώρα, λόγω των εκδηλώσεων του Πολυτεχνείου. Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας για να αντιμετωπίσουν τυχόν επεισόδια. Εν τω μεταξύ έκλεισε η πύλη του Πολυτεχνείου και οι φοιτητικές παρατάξεις ετοιμάζονται για την προγραμματισμένη πορεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις 3.00 μ.μ θα κλείσει ο σταθμός του Μετρό «Μέγαρο Μουσικής» ενώ στις 4.00 μ.μ θα κλείσουν οι σταθμοί «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες, 5000 αστυνομικοί θα βρίσκονται σε ετοιμότητα ενώ ανάμεσα στο πλήθος θα βρίσκονται και αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα. Μέχρι στιγμής επικρατεί ηρεμία στην περιοχή του Πολυτεχνείου, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται εδώ και πολλή ώρα στη θέση της προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια αλλά και καταλήψεις πανεπιστημιακών ιδρυμάτων ή και άλλων κτηρίων.

Ακόμη, στην πλατεία Κλαυθμώνος θα συγκεντρωθούν αντιρατσιστικές οργανώσεις και αντιεξουσιαστικές συλλογικότητες λίγο μετά τις 2.00 μμ ενώ στις 4.00 μμ η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθεί στη διασταύρωση της οδού Σταδίου και Αιόλου. Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιήσει και το ΚΚΕ μαζί με την νεολαία του κόμματος στις 5.00 μμ στη Σταδίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο…

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης