Έκκληση από παιδιά της Όσσας για τα χημικά της Συρίας

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, 23:40
Έκκληση από παιδιά της Όσσας για τα χημικά της Συρίας
Ένα συγκινητικό και αθώο τρόπο επέλεξαν οι μικροί μαθητές του νηπιαγωγείου Όσσας στη Mακεδονία, για να διαμαρτυρηθούν σχετικά με την επικείμενη καταστροφή χημικών όπλων στα δυτικά της Κρήτης

Με μια επιστολή και μια αφίσα με τελικό αποδέκτη τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, μέσω του πρέσβη David Pearce, προσπαθούν να αλλάξουν τα σχέδια!

Η επιστολή:

Αγαπητέ κύριε Πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, εμείς τα μικρά παιδιά του Νηπιαγωγείου Όσσας, ακούσαμε ότι θα ρίξετε χημικά από τη Συρία στη θάλασσα ανοιχτά της Κρήτης μας και στεναχωρηθήκαμε πολύ.

Επειδή αγαπούμε το Περιβάλλον και την πανέμορφη γαλάζια θάλασσα της Μεσογείου, καράβι του Πολιτισμού μας από τα αρχαία ακόμη χρόνια του βασιλιά μας Μίνωα, δεν θέλουμε να μολυνθεί και να γεμίσει χημικά και τοξικά απόβλητα ούτε ένα κοχυλάκι της.

Γι΄αυτό σας στέλνουμε μια αφίσα που κάναμε στο Νηπιαγωγείο μας όλα μαζί τα παιδιά και σας παρακαλούμε να μεσολαβήσετε εσείς και οι ΗΠΑ, για να μην ριχτεί τίποτα από τα χημικά ή την επεξεργασία τους στο απέραντo γαλάζιο μας.

Αυτό άλλωστε ζητούν και τα δελφίνια της Κρήτης μας, μέσα από την μοναδική πανάρχαιη, ολοζώντανη τοιχογραφία των Ανακτόρων της Κνωσού!

Παρακαλούμε σεβαστείτε τα.

ΤΑ ΠΑΙΔΙA: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΣΟΦΙΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΙΧΑΗΛ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΤΕΛΛΑ, ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΘΕΟΔΩΡΑ, ΑΡΓΥΡΙΟΣ, ΑΓΓΕΛΟΣ

Ο Νηπιαγωγός: Κωνσταντίνος Κάλφας

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014, 14:00