Έκκληση για γάλα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013, 17:06
Έκκληση για γάλα
Από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ζητείται βοήθεια για ένα βρέφος, το οποίο έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και έχει άμεση ανάγκη από βρεφικό γάλα Almiron Pepti.

Η σχετική ανακοίνωση:

Κάνουμε έκκληση για βρέφος 4 μηνών που έχει αλλεργία στο αγελαδινό γάλα και έχει άμεση ανάγκη από το βρεφικό γάλα ALMIRON PEPTI, με κόστος περίπου 22 ευρώ το κουτί των 450γρ. Η ανασφάλιστη και άνεργη μητέρα του το μεγαλώνει μόνη της, αφού ο πατέρας τους έχει εγκαταλείψει. Παρακαλούμε όποιον μπορεί να βοηθήσει και να διαθέσει το συγκεκριμένο βρεφικό γάλα να έρθει σε επαφή μαζί μας.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού λειτουργεί, με την βοήθεια και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, από τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχει δεχτεί πάνω από 13000 ιατρικές επισκέψεις μέσα σε 21 μήνες. Λειτουργεί εξ ολοκλήρου με την βοήθεια που προσφέρει ο κόσμος και οι 200 εθελοντές του προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς. Θέλουμε να τονίσουμε ότι το ιατρείο μας δεν δέχεται σε καμία περίπτωση χρηματικές δωρεές, παρά μόνο σε είδος και υπηρεσίες, τις οποίες με την σειρά του τις προσφέρει στους ασθενείς που έχουν ανάγκη. Οι πολίτες που ζητάνε την βοήθεια μας προέρχονται από τις πλέον ευάλωτες κοινωνικά ομάδες και είναι ανασφάλιστοι ή/και άποροι ή/και άνεργοι.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2013, 17:10