Έκκληση προς τους απαγωγείς του Μιχάλη Λεμπιδάκη απευθύνει ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος με ανοιχτή επιστολή του.

Ο ποιμενάρχης της Κρήτης δηλώνει πως η Εκκλησία συμπαραστέκεται στην οικογένεια του Γιάννη Λεμπιδάκη ενώ ζητά από τους απαγωγείς του Μιχάλη να τον απελευθερώσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε την ανοιχτή επιστολή του Αρχιεπισκόπου Κρήτης:

«Ο Λόγος της Εκκλησίας είναι για όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους. Η ορθόδοξος Εκκλησία μας απευθύνεται σε όλους και σε εκείνους οι οποίοι πορεύονται στην ζωή σωστά και σε εκείνους που πορεύονται λάθος.

Ως Αρχιεπίσκοπος Κρήτης, αγαπώ και σέβομαι όλους τους ανθρώπους μας, χωρίς καμία εξαίρεση. Θέλω να ακολουθώ τον δρόμο του Ιησού Χριστού μας, ο οποίος αγάπησε και εθυσιάστηκε για όλους τους ανθρώπους όλο το ανθρώπινο Γένος. Μιλώ με όλους τους συνανθρώπους μας τους οποίους αγαπώ πολύ, σέβομαι, σκέπτομαι και προσεύχομαι γι’ αυτούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ αγαπώ τον αδελφό μας Μιχάλη Λεμπιδάκη της καλής οικογενείας του Ηρακλείου, της οικογένειας Ιωάννου Λεμπιδάκη. Παρακαλώ τον αδελφό μας Μιχάλη Λεμπιδάκη να κρατήσει σταθερή την ελπίδα του στον Χριστό και στην μητέρα μας, την Θεοτόκο Παναγία. Να μην απελπισθεί. Να γνωρίζει ότι όλη η τοπική Εκκλησία και η Κοινωνία μας, τον αγαπούμε τον σκεπτόμαστε και προσευχόμαστε για αυτόν.

Απευθύνομαι όμως με πολλή αγάπη και στους αδελφούς μας, οι οποίοι τον κρατούν πολύ καιρό, σε άγνωστο τόπο και παρακαλώ πολύ τους αδελφούς μας αυτούς, ως παιδιά του Θεού, ως αδελφούς μας, να απελευθερώσουν τον αγαπημένο μας Μιχάλη, που τον κρατούν τόσους μήνες, σε άγνωστο τόπο.

Ζητούμε την απελευθέρωσή του, η τοπική μας Σύνοδος η Αρχιεπισκοπή μας, και προσωπικώς εγώ, όλος ο λαός και η Κοινωνία μας. Παρακαλούμεν όλοι μας, η Εκκλησία και η Κοινωνία μας, την απελευθέρωσή του. Αναμένομε με όλη μας την αγάπη και τη δίψα, τον αδελφό μας, να τον δούμε και να τον χαρούμε ελεύθερο.

Ολοψύχως παρακαλούμε τους αδελφούς μας, οι οποίοι τον έχουν απομακρύνει από εμάς τον Μιχάλη, να τον ελευθερώσουν, να είναι ελεύθερος.

Αναμένομεν όλοι μας την απελευθέρωσή του».

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης