ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το zougla.gr, όπως σε όλα τα μεγάλα γεγονότα, καλύπτει με εγκυρότητα και αμεσότητα την εκλογική διαδικασία της 20ής Σεπτεμβρίου, με συνεχή ροή ειδήσεων.

Η δημοσιογραφική ομάδα της «Ζούγκλας» μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από την Αττική και την Περιφέρεια, ρεπορτάζ για τα όσα συμβαίνουν πριν και μετά το κλείσιμο της κάλπης, τα πρώτα exit polls και τα αποτελέσματα από τη Singular Logic.

Από τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής προβάλλονται live πολιτικές εκπομπές στην τηλεόραση της «Ζούγκλας» και στις 18.00 ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρέλαβε σκυτάλη στο κεντρικό στούντιο για τον εκλογικό μαραθώνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι και σχολιαστές συμμετέχουν στις συζητήσεις.

Οι τηλεθεατές και οι αναγνώστες του zougla.gr έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα αποτελέσματα σε συνεχή ροή, τόσο από τις επίσημες πηγές όσο και από το δίκτυο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας που έχει στηθεί σε όλη την Επικράτεια.

Με τηλεοπτικά συνεργεία στα στρατηγεία όλων των κομμάτων, με ζωντανές μεταδόσεις και ρεπορτάζ από τα πολιτικά κόμματα, το zougla.gr παρουσιάζει ένα ενημερωτικό πρόγραμμα που καλύπτει όλες τις πτυχές της εκλογικής μάχης.

To κεντρικό στούντιο για την εκλογική βραδιά

Control room

Studio 2

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή μπορείτε να πατήσετε πάνω στο εικονίδιο LIVE στην αρχική σελίδα, ενώ παράλληλα μπορείτε να μπείτε στην τηλεόραση της Ζούγκλας πατώντας την επιλογή ZOUGLALIVE κάτω από το πρωτοσέλιδο της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης