Το πρόγραμμα Ε-Learning του Κέντρου Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση μεταπτυχιακών σπουδών ύψους 3.500 ευρώ, σε έναν εκπαιδευόμενο που θα πραγματοποιήσει την αίτηση και την εγγραφή του σε κάποιο από τα προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του τρέχοντος κύκλου (34ος κύκλος).

Πιο συγκεκριμένα το E-Learning θα καλύψει μέχρι το ύψος των 3.500 ευρώ τις μεταπτυχιακές σπουδές σε έναν εκπαιδευόμενο ο οποίος θα θελήσει να συνεχίσει τη σταδιοδρομία του σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ελληνικού Πανεπιστημίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο… τυχερός θα αναδειχθεί μέσω κλήρωσης μεταξύ των εγγεγραμμένων του τρέχοντος εκπαιδευτικού κύκλου, και θα πρέπει να πληροί τις εξής προϋποθέσεις:

α) να ολοκληρώσει επιτυχώς το εξ αποστάσεως πρόγραμμα του από το E-Learning του Πανεπιστημίου Αθηνών και
β) να κάνει αίτηση σε Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Ελληνικού Πανεπιστημίου και να γίνει δεκτός εντός 8 μηνών από την αποπεράτωση του προγράμματός που θα παρακολουθήσει.

Σημειώνεται ότι θα κληρωθούν επίσης 10 επιλαχόντες. Σε περίπτωση που ο πρώτος αναδειχθείς δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να λάβει τη χρηματοδότηση η θέση θα καλυφθεί από επιλαχόντα, σύμφωνα με τη σειρά που θα αναδειχθούν κατά την κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2014 και οι εγγεγραμμένοι στα προγράμματα θα ενημερωθούν μέσω email για τη διαδικασία και την ακριβή ημερομηνία πραγματοποίησής της. Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι 6/6/2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης