Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.

«Ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει καμία διάθεση να συναντηθεί με τον υπουργό Παιδείας διότι, πέραν του ότι εξύβρισε και συκοφάντησε την εκκλησία με τρόπο χυδαίο και σκαιό, ουσιαστικά είπε απίστευτα ψεύδη σε σχέση με τη διεξαγωγή του διαλόγου ή σε σχέση με ό,τι διημείφθη στη διάρκεια του δείπνου που παράθεσε ο πρωθυπουργός στον Αρχιεπίσκοπο, την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κονιδάρης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου, ο Ν. Φίλης είπε ψευδώς ότι στο δείπνο μεταξύ Τσίπρα-Ιερωνύμου συζητήθηκε το θέμα των Θρησκευτικών προσθέτοντας πως το μόνο ζήτημα το οποίο συζητήθηκε ήταν η αξιοποίηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

«Δεν υπάρχει καμία σύγκρουση εκκλησίας-κυβέρνησης. Υπάρχει σύγκρουση εκκλησίας και ιδεοληπτικών εμμονών. Και όποιος φοράει το θεσμικό κοστούμι, οφείλει να το φορά σωστά και όχι παράταιρα. Ας φορέσει το θεσμικό του κοστούμι και ας σεβαστεί τον θεσμό που έχει απέναντι του και η εκκλησία δεν έχει κανένα πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης