Έκρυβε το πτώμα σε μπαούλο στο σπίτι του

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010, 20:33
Έκρυβε το πτώμα σε μπαούλο στο σπίτι του
Εξιχνιάσθηκε σήμερα το μεσημέρι έγκλημα στο Αιγάλεω, το οποίο διαπράχθηκε πριν από ενάμιση χρόνο, με θύμα έναν 77χρονο συνταξιούχο της ΕΘΕΛ.

Όλα ξεκίνησαν πριν από ενάμιση χρόνο, όταν ο 77χρονος ιδιοκτήτης σπιτιού στην περιοχή, μετέβη εκεί, προκειμένου να ζητήσει το ενοίκιο από τον 39χρονο ενοικιαστή του σπιτιού. Ο 39χρονος – πρώην υπάλληλος εταιρείας σεκιούριτι- αρνήθηκε να του καταβάλει το ποσό αλλά και προηγούμενα ενοίκια τα οποία χρωστούσε, με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να διαπληκτιστούν. Πάνω στον καβγά, ο δράστης άρπαξε το θύμα από το λαιμό και το στραγγάλισε.

Ο 77χρονος θεωρούνταν αγνοούμενος εδώ και ενάμιση χρόνο και το πτώμα εντοπίσθηκε σή-μερα από τη γυναίκα του στο σπίτι όπου διέμενε ο δράστης μέχρι τον Μάρτιο του 2010. Η ίδια μετέβη εκεί προκειμένου να καθαρίσει το σπίτι, με σκοπό να το νοικιάσει, και κατά τη διάρκεια της καθαριότητας, εντόπισε άψυχο σώμα του άνδρα της μέσα σε μπαούλο, τυλιγμένο σε ένα χαλί.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ο 39χρονος διέμενε εντός της οικίας για 10 περίπου μήνες έχοντας κρυμμένο το πτώμα του ηλικιωμένου.

Οι έρευνες συνεχίζονται.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2010, 20:38