Αναστάτωση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Βόλου, η εξαφάνιση μιας 66χρονης μοναχικής γυναίκας.

Τα ίχνη της χάθηκαν από το περασμένο Σάββατο, γεγονός που έκανε έστω και μετά από τόσες μέρες τους γείτονές της να κινητοποιηθούν και αναφέρουν την εξαφάνισή της στο Α.Τ. Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις περιγραφές των πυροσβεστών που εισήλθαν στο χώρο έπειτα από εισαγγελική άδεια, ο απέραντος σκουπιδότοπος εντός της οικίας, προκάλεσαν σοκ.

Η έρευνα των πυροσβεστών, παρουσία της αστυνομίας, μέσα στο σπίτι έδωσε αρνητικά αποτελέσματα εντοπισμού της.

Τίποτε δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί βέβαιο, αλλά και κανένα ενδεχόμενο να αποκλειστεί. Γι’ αυτό την ερχόμενη Δευτέρα -εάν δεν εμφανιστεί- αναμένεται να ζητηθεί νέα εισαγγελική άδεια, ώστε να επαναληφθεί η εξερεύνηση στο τριώροφο οίκημα που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κανάρη και Γαλλίας από την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ταχυδρόμος» μέσα στα σκουπίδια που πνίγουν το σπίτι της 66χρονης θα αναζητηθούν τυχόν στοιχεία που ίσως δώσουν απάντηση στο ερώτημα που έχει αναστατώσει όλους τους γνωστούς της για το πού να βρίσκεται, καθώς και τι προκαλεί την αφόρητη για τους περιοίκους δυσοσμία, η οποία αναδύεται από την κατοικία της 66χρονης.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γνωστή φυσιογνωμία στο Βόλο. Μια ερασιτέχνη «φωτογράφο», η οποία γλυκύτατη και πάντοτε χαμογελαστή δίνει το «παρών» σε κάθε είδος εκδήλωση που διοργανώνεται, αποτυπώνοντας με το φακό της τη δραστηριότητα της πόλης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης