Εξαφανίστηκε η Κριστιάνα Ντοντάι

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013, 06:10
Εξαφανίστηκε η Κριστιάνα Ντοντάι
Την Τρίτη 14 Μαΐου 2013 εξαφανίστηκε η ανήλικη Κριστιάνα Ντοντάι (15 ετών) από το σχολείο της στο Θέρμο της Αιτωλοακαρνανίας.

Η Κριστιάνα έχει ξανθά μακριά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,55 μ. και βάρος 55 κιλά. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μπλε μπλούζα, τζιν παντελόνι, άσπρα αθλητικά παπούτσια και κρατούσε ροζ σχολική τσάντα.Λόγω της πολυήμερης παραμονής της ανήλικης εκτός σπιτιού η οικογένειά της ανησυχεί ιδιαίτερα και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά:

  • με τον οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο
  • στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
  • σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας
Το Χαμόγελο του Παιδιού» στα πλαίσια των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων ανηλίκων. Σε διεθνές επίπεδο «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:

- Eίναι μέλος του Δ.Σ. του Διεθνούς Κέντρου για τα Εξαφανισμένα και Θύματα Εκμετάλλευσης Παιδιά (International Centre for Missing and Exploited Children), το οποίο εδρεύει στην Washington των Ηνωμένων Πολιτειών

- Είναι μέλος του Δ.Σ. στο Missing Children Europe

- Είναι μέλος του Διεθνούς Δικτύου Τηλεφωνικών Γραμμών για την προστασία των παιδιών (Child Helplines International) που περιλαμβάνει τηλεφωνικές γραμμές υποστήριξης από 160 χώρες

- Είναι αναγνωρισμένος συνεργαζόμενος φορέας στο DPI (Department of Public Information) των Ηνωμένων Εθνών

- Είναι αναγνωρισμένος Μ.Κ.Ο. με συμβουλευτικό ρόλο στο ECOSOC (Economic and Social Council) των Ηνωμένων Εθνών

- Είναι μέλος στο διεθνές site για τις εξαφανίσεις ανηλίκων www.missingkids.com

- Είναι μέλος στην EFSC (European Federation for Street Children)

- Είναι μέλος στο ευρωπαϊκό δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού Eurochild.

Στην προσπάθεια του Οργανισμού μας να δραστηριοποιηθεί και να σταθεί κοντά στα παιδιά που έχουν εξαφανιστεί και βρίσκονται σε κίνδυνο, προβαίνουμε στη δημιουργία, εκτύπωση και ανάρτηση αφισών τους σε σημεία της χώρας μας, σε συνεργασία πάντα με τις ελληνικές αρχές. Συνεργαζόμαστε επίσης με Μ.Μ.Ε. και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην ανεύρεση τους.

Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του παραπάνω δελτίου τύπου. Σε ενδεχόμενη ανεύρεση της Κριστιάνα θα σας ενημερώσουμε σχετικά με νέο δελτίο τύπου και θα παρακαλούσαμε για την άμεση αφαίρεση των αφισών από τους χώρους ανάρτησης.

Εθνικό Κέντρο για τα Εξαφανισμένα και Υπό Εκμετάλλευση Παιδιά
Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000
e mail: 116000@hamogelo.gr
www.hamogelo.gr

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013, 06:24