Έξαλλος είναι ο κ. Αλέξης Κούγιας (κατά δήλωσή του ο καλύτερος ποινικολόγος της χώρας), διότι εξετέθη δημοσίως ο πελάτης του κ. Μένανδρος – Γεώργιος Φουρθιώτης, γνωστότερος ως Μένιος από δημοσιεύματα που τον φέρουν να εμπλέκεται στην υπόθεση της «μαφίας του χρυσού». Όντως ο ρόλος του κ. Φουρθιώτη στο κύκλωμα το οποίο εξαρθρώθηκε διερευνάται επισήμως από την ΕΛ.ΑΣ. και προφανώς από τη Δικαιοσύνη, αφού το όνομα του πρώην τηλεπαρουσιαστή αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί. Μάλιστα, σε αυτήν τη δικογραφία αναφέρεται και συγκεκριμένη συνομιλία του εν λόγω υπό διερεύνηση ατόμου με «στέλεχος» της σπείρας.

Ο κ. Κούγιας, λοιπόν, διά ακόμη μίας φλύαρης επιστολής του εγκαλεί την αστυνομία, τα ΜΜΕ, τους πάντες, διότι εξέθεσαν τον πελάτη του. Είναι η μοίρα των ποινικολόγων να υπερασπίζονται έναντι αμοιβής τους πελάτες τους, έστω κι αν έχουν παραβιάσει πολλαπλώς τον Ποινικό Κώδικα. Πρόκειται για μία εκ των βασικών αρχών της Δικονομίας και ορθώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, ο κ. Αλέξης Κούγιας αρέσκεται στο να προκαλεί. Είπαμε. Άλλο το να υπερασπίζεσαι στο πλαίσιο του νόμου τον πελάτη σου κι άλλο το να επιχειρείς να παρουσιάσεις το μαύρο… άσπρο και μάλιστα απειλώντας.

Η απληστία είναι μήτηρ πάσης ανωμαλίας και η αμετροέπεια η μόνιμη συνοδός της. Ο κ. Κούγιας (ως άριστος ποινικολόγος πάντα κατά δήλωσή του) το γνωρίζει καλά.

Ο πελάτης του έχει φροντίσει κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας (κανένα επάγγελμα δεν είναι ντροπή) να εκτεθεί επαρκώς και πολλαπλώς έναντι της κοινής γνώμης. Τα ΜΜΕ ασχολούνται με τον πελάτη του, διότι ο ίδιος (ο πελάτης του) έχει φροντίσει επιμελώς να αποτελεί αντικείμενο ενασχόλησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τις έμμεσες ή άμεσες απειλές του κ. Κούγια, έχουν γνώση οι φύλακες. Σας περιμένει μεγάλος φόρτος εργασίας. Ο Ριχάρδος της Σαρωνίδος είναι και θα εξελιχθεί σε μία σημαντική υπόθεση που θα απασχολήσει για καιρό την κοινωνία. Μην ασχολείστε εμμονικά με τα ΜΜΕ, διότι τα εξαναγκάζετε να ασχοληθούν με εσάς. Άλλο που δεν θέλετε, θα πείτε….!

Η ανακοίνωση του κ. Κούγια για τον Μένιο Φουρθιώτη


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης